Urheilu ja FitnessJääkiekko

Siitä, kuinka monta kulkee jääkiekkopeliin

jääkiekko taistelu asetus on omat erityispiirteensä. Ne syntynyt vähitellen yli kahden vuosisadan historian tämän suosittuja monissa maailman maissa pelin.

Vuodesta historiassa jääkiekon jäällä

Huolimatta siitä, että teoksissa Euroopan Keskiaikainen maalaus grafiikkaa ja kuvia esiintyy toistuvasti, jossa ihmiset pelaavat meitä hyvin tuttu peli, syntymäpaikka jääkiekko pidetään Kanadaan. Kysymys siitä, kuinka monta kulkee jääkiekko peli, harvat ihmiset ovat huolissaan kynnyksellä tätä urheilua. Ihmiset pelaavat jääkiekkoa hauskaa ja niin kauan kuin kyllästy. Mutta historiallisista lähteistä toi meille jona ensimmäinen jääkiekon kilpailun vuoksi sitä pidettiin 03 maaliskuu 1875 klo kaukalossa "Victorian" Montrealissa. Ja alkua kilpailun virallisilla oli ero, kuinka kauan se kestää jääkiekko peli. Ensimmäinen säilynyt joukko pelisääntöjä jääkiekon on perustettu, hyväksyttiin ja julkaistiin vuonna 1886. Myöhemmin jääkiekkopeliin nopeasti saavuttanut suosiota tällä vuosisadalla, levisi pohjoisella pallonpuoliskolla. Perinteisesti oli kaksi jääkiekkoa koulu - Kanadan ja Euroopan. Ja niiden välinen kilpailu edistivät tätä urheilua. Jääkiekko turnaus on tullut yksi tärkeimmistä kohdista ohjelman talviolympialaiset.

Kesto jääkiekko-ottelussa

Samaan aikaan jääkiekko ottelu määräykset eivät universaali eri maissa ja puolilla maailmaa. Euroopassa ja Amerikassa vuosisadan alussa se on huomattavasti erilainen. Kesto jääkiekko peli oli helppo määrittää, jos peli on arvonta siedetty. Tällöin peli koostuu kolmesta kausia kaksikymmentä minuuttia aikaa kaksi viidentoista minuutin taukoja välillä. Laskenta tehtiin vain puhtaita pelata aikaa, lähtölaskenta suoritettiin sekuntikello ja pysäytä kun tuomari jostain syystä pysäyttää pelin.

Voittaminen

Mutta tämä käytäntö oli hyväksyttävää tarpeeksi iso turnaus kilpailuja suuri määrä osallistuvia joukkueita. Tasapeli ottelut johtaisi kiristyneessä kilpailussa loputtomiin. Lisäksi peli alkaa menettää terävyys ja ketteryyttä. Siksi käytännössä jääkiekko kilpailuja ympäri maailmaa vähitellen tuli tarve pelata tiettyä tulosta, paljastaen ottelun voittaja. Tasapeli pysähtyi puku ja katsojia ja osallistujia. Näin ollen vastaus kysymykseen siitä, kuinka monta kulkee jääkiekko peli, menetti ainutlaatuisuutta. Ottelu oli viimeinen päättää voittajan. Perusteella sääntöjen pysyi samana kolmen jakson aikana kaksikymmentä minuuttia. Mutta jos he päättyi tasapeliin, joukkueet alkoivat tarjota ylimääräistä aikaa. Lisäajan kutsutaan ylitöitä. Sen kesto on kymmenen minuuttia. Hän pelasi kunnes ensimmäinen tavoitteita. Terävöittämiseksi peli, kentällä kummallakin puolella voi olla neljä pelaajaa viiden sijasta. Tämä antaa pelin dynaaminen ja muuttuva linnoittautunut taktisia rakentamiseen. Määräysten mukaisesti Continental Hockey League, jos jatkoaikaa ei paljastanut voittaja, joukkueet jatkavat selvittämään asia heittämällä vapaapotkuja - luoteja. Ensimmäiset kolme kummastakin joukkueesta, ja sitten voittaa. Ja tässä tapauksessa ainoastaan viimeisen tavoitteisiin se riippuu siitä, kuinka moni käy jääkiekko peli. Luoteja näyttää vaikuttavilta, mutta silti finaalissa päätti tehdä ilman niitä.

turnaukset Pudotuspelit

Erityiset ankaruus ja ilmaisuvoimaa pelin saa loppuvaiheessa mestaruuden Continental Hockey League. Tämä on peli "lennossa", hävinnyt joukkue on eliminoitu enää osallistua kilpailuun. Joten vastaus kysymykseen, kuinka monta kulkee jääkiekkopeliin pudotuspeleissä, on täysin arvaamaton. Tilannetta merkittävästi mutkistaa se, että tässä osassa turnauksen asetusten vastainen vapaiden heittoja. Jos lisäaikaa ei paljastanut voittaja, sitten tauon jälkeen on osoitettu uusi ylitöitä. Heidän määränsä ei ole rajoitettu. Peli jatkuu voittoon. Yhden hinnalla maalien loppuosan ottelua kohti voi olla hyvin suuri. Peli kestää usein kova luonne ja pitkäaikainen pelko pelaajien tehdä virhe ja antaa vastustajalle mahdollisuuden ratkaiseva ammuttu. Siksi pelien pudotuspeleissä voi olla niin uuvuttavaa pelaajille ja faneille.

CHL ennätys

Pisin jääkiekko peli historiassa Continental Hockey League pidettiin 21 maaliskuu 2014 Prahassa puolivärieristä pudotuspeleissä. Välisessä ottelussa joukkueet "Lion" ja "Donbass" valmistui 127 minuutin voitto, "Donbass". Ottelu päättyi seitsemännen kauden tulostaulun lukemiin 3: 4. Se on tällä hetkellä perimmäinen vastaus kysymykseen siitä, kuinka monta minuuttia kestää jääkiekko peli. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä levy on varmasti ylittänyt. Mutta kun se tapahtuu - voit vain arvailla.