Urheilu ja FitnessKoripallo

Antipova Svetlana - lahjakas koripalloilija

Antipova Svetlana on koripalloilija, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Tämä puolustaja uransa on saanut paljon klubin ja kansainvälisten voittoja. Hän on tehnyt suuren panoksen kehittämiseen naisten koripallon Venäjällä.

Ensimmäiset askeleet urheilussa

Antipova Svetlana (silloin Zabolueva) syntyi 20 elokuu 1966 Mytishchi. Tyttö ei poikennut ikätovereitaan paitsi nopean kasvun. On kiitos hänelle hän alkoi sekaantua koripallo lukiossa. Svetlana lapsena haaveillut uran taitoluistelu. Hän halusi ajaa jäällä elegantti mekko. Mutta tuolloin hänen kotikaupungissaan ei ollut jäähalli taitoluistelun oppituntia.

Ehkä se on, sen parempi, koska silloin se olisi maamme ei ole niin lahjakas puolustaja kuin Antipova Svetlana. Urheilija muistelee lämpimästi hänen ensimmäinen valmentaja Jelena Mihajlovnu Tarasov. Juuri hän opetti Svetlana perustekniikat koripallossa ja opetti tytön kovaa työtä.

Alku uransa

13 vuoteen, Svetlana tuli pelata joukkue Mytischi. Antipova lahjakkuus oli niin ilmeistä, että ensimmäisen turnauksen hänen Huomattavin asiantuntijoita monelta koripallo joukkueet. Sitten hän tuli pelaaja koripallojoukkueen "CSKA". Mutta maajoukkueen Neuvostoliiton silloinen valmentaja Leonid Jachmenev siitä ei aiheutunut.

Vasta eronpyyntönsä uuden valmentajan Yevgeny Gomelsky alkoivat kutsua lahjakkaan koripalloilija riveissä maajoukkueen. Antipova Svetlana nuorena tunnettiin koko maahan. Tällainen menestys on saavuttanut ansiosta työtä. Ei missään häiritä häntä rakastettu urheilua.

Klo EM

Ensimmäinen menestys odotti Svetlana vuonna 1989 EM Varnassa. Koko mestaruuskilpailun se oli jatkuvasti korkeaa ammattitaitoa. Mutta paras peli urheilijoille oli viimeinen taistelu joukkue Tšekkoslovakiassa. Finaalissa hän teki 12 pistettä ja teki suuren panoksen voittoon meidän maajoukkueen EM. Svetlana Antipova turnauksessa tuli symbolinen joukkue.

Tauko urallaan ja palaa ammattilaisurheilu

Voitettuaan kansainvälinen turnaus Svetlana Antipova avioitui koripalloilija Sergei Antipov. Vuonna 1990 tytär Anastasia syntyi pari. Mutta pian avioliiton hajosi. Urheilija nopeasti siirretään pois toimitus ja palasi ammattilaisurheilussa.

Tällä puolustaja EM oli 5. pisteytyksen joukkue. Hänen paras ottelu Svetlana järjestetään jälleen lopullisessa, sijoitettiin 14 pistettä. Tiimimme voittaa Jugoslavian joukkue tuloksella 97:84. Tämän tapahtuman jälkeen maa alkoi kova aika. Vaikeudet vaikuttivat rahoituksen urheilun. Olympialaisissa Barcelonassa IVY joukkue pelasi alla valkoista lippua. Kukaan ei odottanut hänen suuria voittoja. Ankarin naisten koripallojoukkue osoittautunut välierässä vastaan urheilijoiden Yhdysvalloista. Kaikki asiantuntijat urheilun antoi voiton American joukkue. Mutta tästä huolimatta Venäjän joukkue voitti, ja sitten viimeisessä luottavaisesti voittaa Kiinan joukkueen pistemäärällä 76:66.

Svetlana Antipov (olympiavoittaja) puoliksi vastaan Yhdysvalloissa järjestetään 28 minuuttia peliaikaa. Tämä menestys olympialaisissa asti jäi muistoksi Venäjän koripallon ystäville. Antipov jälkeen historiallinen voitto sai otsikko Honoured Master of Sports.

Romahtaminen mestari joukkue

Onnistunutta Olympialaisten vahvin joukkue hajosi. Tällä yhden vuoden EM naisten koripallomaajoukkue sijoittui 7. sija. Meidän urheilijat luotiin jokaisessa pelissä, mutta menetys vahvoja toimijoita ovat tehneet itsensä tuntenut.

Vuonna mestaruuden Venäjä oli selvä suosikki koripallojoukkueen "CSKA", joka on jo pitkään kannattanut Svetlana Antipova. Tässä Moskova joukkue voitti mestaruuden Venäjän 1992-1997.

Olympialaiset vika, ja kokous tulevan miehensä

Olympialaisissa, pidettiin 1996, kuuluisa koripalloilija Antipova pelataan vain yhden pelin. Ottelussa Japania vastaan, hän sai nilkan vamman. Venäjän maajoukkue turnauksen otti 5. sija. Svetlana Antipova, koripallo joka on aina ollut kysymys elämästä, olympialaisissa tapasi rakkaus - Sergey Belov. Kisoissa Atlantassa hän valmensi miesten koripallojoukkue. Vuotta myöhemmin, ystäville alkoi elää yhdessä.

uran jatkumisesta

Svetlana osallistui karsintaottelua EM, missä se on maajoukkueen voitti toisen sijan ja meni lopulliseen turnaus, joka pidettiin Unkarissa. Siellä on meidän naisten koripallojoukkue voitti 6. sija, voittaen vain 4 ottelua ulos 8. EM, joka pidettiin seuraavana vuonna, joukkueen yhdessä Antipova toiminut menestyksekkäämmin. Vuonna karsintojen, hän uskoo oli ykkönen ryhmässä. Ja mestaruuden, kansainvälisen joukkue voitti hopeaa, häviten vain 2 peliä - sekä Yhdysvaltojen naisten maajoukkue.

Mestaruuden Venäjän naisten koripallojoukkue "CSKA" voitti pronssia vuonna 1999. Sen jälkeen Antipova meni joukkue "Dynamo". Samana vuonna Belov lähti valmentaja seuran "Ural - Grade". Vuodesta 2006 vuoteen 2008 hän oli viran presidentti seuran. Svetlana meni myös Uralille jälkeen hänen miehensä. Siellä ne jaettiin maata, ja he rakensivat talon. Sergei ja Svetlana eläneet yhdessä 17 onnellista vuotta. 70 vuoden käyttöiän Sergei Belov kuoli.

Svetlana Antipova, elämäkerta joka on kehittänyt menestyksekkäästi loppuun mennessä uransa otti valmennus työpaikka. Tämä puolustaja on tehnyt suuren panoksen edistymistä naisten koripallon. Kaikki meni alas historiassa Venäjän urheilu.