Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Daniel Cormier: mestaruus ikä ei ole este!

Vapaaottelu - on suhteellisen uusi laji, joka kuitenkin on saanut miljoonat fanit ympäri maailmaa. Sanomattakin on selvää, että, kuten muillakin urheilu, MMA voi myös ylpeillä heidän "tähtiä", joista yksi ansaitusti pidetään amerikkalaisen Daniel Cormier.

Louisiana titaani

Daniel Cormier syntyi 20 maaliskuu 1979. Kotikaupunki hänelle on Lafayette, joka sijaitsee Louisianan osavaltiossa. Isä ja äiti tulevaisuudessa tuolloin urheilija nimeltä Joseph ja Odri Korme. Lisäksi meidän sankari on enemmän alkuperäisasukkaat: Felicia (sisko), Joseph (vanhempi veli).

Jo opintojensa lukiossa, Daniel vakavasti upotettu luokkataistelun. Kiitos hänen sitkeyttä hän onnistui kolmesti tulla mestariksi koulujen koko tilassa. Menossa lukion, Cormier tehostettava määrä voittoja heidän taistelunsa. Huomaa, että koko tämän ajan hän vain kahdesti kärsi tappion. Lukion jälkeen Daniel Cormier tulee Colby Community College opiskelija. Se oli opiskelija hän pystyi tulla kaksinkertainen mestari mestaruuden maassa.

paini uransa

Valmistumisen jälkeen Cormier ei antaa periksi ja jatkaa sitä. Hän oli jopa maailman mestarijoukkuetta lukien maansa vapaapainissa, pidettiin 2007. Cormier osallistui myös vuoden 2008 olympialaisiin, mutta ei voittanut mitään.

Lisäksi taistelija liigassa pelataan nimellä Real Pro Wrestling, jossa hän pystyi tulla ensimmäinen ja, kuten kävi ilmi lopulta ainoa mestari luokkaan 211 kiloa.

Esitykset MMA

Daniel Cormier aloitti nousunsa huipulle Mixed Martial vuonna Strikeforcen edistämisessä. Jo debyyttinsä American voittaa Garri Freyzera, eikä pisteitä, mutta teknisellä tyrmäyksellä. Toinen ottelu oli myös menestyksekäs Cormier. Hän voitti tyrmäyksellä Dzhona Divayna.

Viimeisenä päivänä heinäkuusta 2010 alkaen Daniel voittaa XMMA tittelin erittäin raskas luokka. Voit tehdä tämän, hän tarvitsi voittaa Lucas Brown. Sen jälkeen vain kaksi viikkoa Cormier voittaa jälleen. Tällä kertaa hän antautui otsikko mestari turnauksen KOTC: välitön vaara. Vastustin häntä Toni Dzhonson.

Suojaus listalla paras taistelija versiosta XMMA Korme Daniel, jonka paino on aina ollut Bole 90 kiloa, joka pidettiin marraskuussa 2010. Vastustaja oli uusiseelantilainen Soa Paleley. Hänen seuraava taistelu häkissä Cormier on järjestetään Strikeforcen tapahtuma, jonka hän voitti pistettä Devin Cole.

Menestys Grand Prix Strikeforcen Raskassarja

Ensimmäinen vakava taistelu korkeimmalla tasolla Cormier vs. Dzheffa Monsona pitää ja voittaa se. Syyskuussa 2011 "Chernyy Fedor" (lempinimi Cormier) tyrmätä taistelija Brasiliasta, Antonio "Big Jalka" Silva, jolloin amerikkalainen jätti turnauksen finaalissa. Lopullinen taistelu Daniel oli myös voitokas. Hän voitti päätöstä legenda MMA - Josh Barnett.

Sopimuksen kanssa UFC

Jälkeen Strikeforce lakannut olemasta, Cormier allekirjoitti sopimuksen suurin maailman edistämiseen MMA - UFC.

Debyytti organisaatiossa laski 20. huhtikuuta 2013 torjunnassa Frank Mir. Daniel voitti pistettä. Sen jälkeen, entinen olympia painija hallussaan vielä kolme voittoisan taistelun ja saa oikeus taistella mestaruudesta. Alkaa edistää aktiivisesti taistelussa, "Dzhon Dzhons - Daniel Cormier."

Haastava otsikko tyranni

04 tammikuu 2015 oli taistelua run-up, joka oli paljon puhetta ja skandaali. "Dzhon Dzhons - Daniel Cormier" - kaksintaistelussa, joka on sen ydin syvä henkilökohtainen vastenmielisyyttä taistelijoita. Kolme ensimmäistä viiden minuutin taistelun ei saa paljastaa joku on selkeä etu. Cormier enää löi kätensä, ja Jones - jalat. Neljännellä kierroksella hallitseva mestari siirtyi kahdesti haastaja maahan, mutta kaksi kertaa nopeasti takaisin hyllyyn. Lopussa taistelussa Cormier onnistunut tekemään heittää, joka jälleen kerran osoitti, että vastustajat ovat yhtä suuret. Silti lopussa taistelu Jones pystyi puolustamaan vyö, joka tietyn ajan on menettänyt.