Urheilu ja FitnessJalkapallo

FC "muhamettilaisina" (Kalkutta, Intia)

Jalkapallo on yksi tunnetuimmista ja yleisimmistä nykyaikaisen urheilun. Kuitenkin vain harvat jalkapallofanit kiinnostunut esimerkiksi Intian mestaruus. Kaikki silmät suuret kisat näiden maiden kuten Espanjassa, Saksassa, Englannissa ja Italiassa - ja tietenkin, sillä suuria turnauksia kuten Mestarien liigan ja Europa League.

Jos peer mestaruutta Intiassa, voit nähdä monia ihania ja ikimuistoisia asioita. Yksi niistä on mestaruuden kaltaisen kaupungin Kolkata. Intia on standardi järjestelmä mestaruutta, mutta erillään siitä tässä kaupungissa järjestetään oma turnaus. Ja niin tehdessään hän on yksi maailman vanhimmista. Joten kannattaa ehdottomasti tietää, mitä tapahtuu maailmassa jalkapallon kaltaisen kaupungin Kolkata.

Intia antoi maailman seuran "muhamettilaisina" - moderni siitä jalkapallofanit eivät todennäköisesti kuulla, mutta se on myös yksi vanhimmista seurojen, joka aikaisemmin oli yksi vahvimmista Intiassa ja on edelleen yksi arvostetuimmista.

kuuluisa Club

Jalkapalloseura "muhamettilaisina" (Kalkutta, Intia) on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista koko maassa, koska se on tuttu monille faneille jalkapallon maailmassa. Historiaan seuran alkaa jo vuonna 1891, se on vanhin maassa, ja tämä on joukkueen ensimmäistä kertaa historiassa legendaarisen voitti mestaruuden Kalkutan, josta lisätietoja keskustellaan edelleen. Kuten useimpien seuran, hän on tullut suunnannäyttäjä jalkapallon maassa ja oli suuri vaikutus sen edelleen kehittämiseen Intiassa. Valitettavasti tähän mennessä loistoonsa jäi, ja jalkapallon kannalta FC "muhamettilaisina" (Kalkutta, Intia) ei ole parhaassa kunnossa.

edistyminen

Mikä on menestys niiden uskomattoman pitkä historia on tehnyt seuran? Koska muodostuessa historiaa tämän urheilun maassa oli erilaisten alueellisten ja kansallisten kupit, lähes jokainen heistä "muhamettilaisina" voitti ainakin kerran. Jos kuitenkin puhumme arvostetuin palkinto maan joka vastaanottaa voittaja mestaruuden Intian jalkapallomaajoukkue, hän ei taivu. Lisäksi "muhamettilainen" voinut edes voittaa toisen divisioonan - suurin saavutus oli julkaisun ensimmäisen liiga toiseksi.

Mutta jos kiinnittää huomiota edellä mainittuun Kalkutta Cup, täällä, tämä joukkue oli suuri menestys. Valitettavasti ennätys eniten voittanut "muhamettilaisina" palkinnot tulla voi, mutta tämä on ensimmäinen kerta historiassa seuran voitti turnauksen vuonna 1934. Sen jälkeen hän on voittanut yksitoista voittoa, joista viimeinen on vuodelta 1981.

Yhdeksän kertaa joukkue pysähtyi partaalla voiton, viimeisen kerran oli vuonna 2016 eli viimeisenä pelata turnauksen - sitten voitti pahin vihollinen "muhamettilainen", "East Bengal." Täsmälleen "East Bengal" ja pitää kirjaa voittoja mestaruudesta Kalkutassa - koituu hänelle pokaalin 38 kertaa. Samalla seura pelasi Major League Intiassa, jossa hän sijoittui kolmanneksi viime vuonna. Luonnollisesti kaikkein arvostetuin turnaus on mestaruuden Intia - Kalkutan League, vaan on historiallinen ystävällinen turnaukseen.

Viimeaikaiset tulokset "muhamettilaista"

Jos puhumme miten pelataan viime vuosikymmenellä tämän klubin, voimme turvallisesti sanoa, että se ei pelkää koko Intian. Kolkata liigan pelaajat jopa taivutetaan viimeisen kerran pitkään. Vuonna 2009 seura putosi ylhäältä jako pelataan neljän vuoden toisen divisioonan. Samaan aikaan vuonna 2013. "muhamettilaisina" sijoittui kolmanneksi, pysähtyen yksi askel lyhyt tuotoksen maailman kärkeä, ja vuonna 2014 otti toisen sijan ja rikkoi arvostetuimmalla mestaruuden.

Mutta siellä hän ei kestänyt kauan - ensimmäisellä kaudella joukkue otti 13. sijalle ja palasi toisessa liigassa. Loput kaksi vuotta seuran siellä ja vietti, olematta kuitenkaan voi uudelleen paluuta korkeimmalle tasolle. Kuten tiedätte, tärkein turnaus tätä urheilua kuten jalkapallo, mestaruuden Intiassa. Kalkutassa League ei ole niin tärkeää urheilun kannalta turnauksen, mutta kaikki siitä kannattaa neuvotella erikseen. Yleensä on syytä kertoa erittäin Intian jalkapallo järjestelmää tarkemmin.

Intian Super League

Tämä turnaus on nuorin ja eniten sopusoinnussa hengessä modernin jalkapallon täysin kaupallinen. Se perustettiin vuonna 2013, kun huutokauppa myi oikeudet kahdeksan joukkuetta, jotka oli tarkoitus osallistua tähän turnaukseen, Yhdysvalloissa ja muissa liikemiehiä. Heti kun ostaa joukkueet ovat alkaneet tulla hyviä pelaajia, jotka aiemmin olivat tärkeitä lukuja Euroopan jalkapallossa. Annetaan tällainen pieni koko turnauksen, standardissa sarjan ollut vain 14 kierrosta. Tämän jälkeen häntä playoff vaihe, jossa voittaja määritetään. Tähän mennessä se on pelattu tähän mennessä vain kaksi mestaruutta - vuonna 2014 voittanut seura "Atletico" Kalkutasta, ja vuonna 2015 - "Chennayin".

National Football League

Kuitenkin Intian Super League ei ole kärkimaa turnaus - se on arvosteltu, koska sen kausi on liian lyhyt, ja se ei ole tavoitteena on kehittää Intian jalkapallon ja rahoituksen hankkimiseen. Pääturnaukseen on I-League, eli mestaruuden Intiassa. Se on tässä turnauksessa ja tuli johtava siinä maassa, jossa jalkapallo ennen kehitettiin ainoastaan amatööri tasolla. On tämän turnauksen vuonna 1996, mutta silloin se oli nimeltään National Football League, ja vaikka se perustettiin paikallinen jalkapalloliitto, jäi vielä puoli.

Jo vuonna 1997, se lisättiin toiseen ryhmään, ja tässä muodossa turnauksessa kesti lähes kymmenen vuotta. Vuonna 2006 se lisättiin kolmas osasto, mutta silloinkin oli ajatuksia globaalin uskonpuhdistus ja 2007 NFL lakannut olemasta, tieltä ensimmäinen ammatillinen jalkapalloturnaus.

Intia League

Ensimmäinen voittaja oli seuran "Dempo", joka lopulta voitti kolme pokaaleja, ja pitää kirjaa niin seurojen Churchill Brothers "" Bengaluru 'ja' Mohun Bagan "voitti toistaiseksi vain kaksi kertaa. Muoto ei pysy stabiilina yhden vuoden - muuttuu jatkuvasti tahansa kohteen, mistä pienintä yksityiskohtaa lukumäärään joukkueet liigassa. Tällä hetkellä väliin pelata 11 joukkuetta Playoff vaiheessa. Parasta joukkuetta ovat Aasian Cup, ja jotkut on mahdollisuus saada Aasian Mestarien liigan, mutta on vähän seurat, jotka ovat muotoa turnauksen.

kakkosliiga

Mitä tulee toiseksi liigassa, tämä on turnaus, jossa heikoimmat eliminoidaan Intian mestarijoukkuetta - ja missä mestaruuden Intian tullut vahvin seurat toisessa liigassa. Se on "Mohammedilaisen" edellä todettiin nyt.

Kalkutta Cup

Kuitenkin merkittävin tapahtuma, joka sijaitsee Intian - Kalkutassa Cupissa. Tulostaulu se on enemmän kuin mielenkiintoinen, koska se on osallistunut yli sata seuroja kuten Intian kaupungeissa kuten Kalkutassa. Hän on yksi vanhimmista jalkapalloturnauksia alkaen järjestetty vuodesta 1989.

Miten Intia pelata jalkapalloa? Calcutta mestaruudesta sijoitukset, joka on jaettu melko mutkikas tavalla, on erinomainen esimerkki. Nykyisessä mestaruus on kuudesta alueesta, ensimmäinen ja viimeinen jaettu kahdelle poddiviziona. Jokainen heistä näyttelee yli 10 joukkuetta, joista ensimmäinen toteutetaan ensimmäisen puoliskon kauden yleisessä taulukossa, joka lopulta jaettu kahteen osaan. Alkupuoliskolla johtavan toisen osan kautta taistelussa mestaruudesta, ja toinen - yrittää olla lentää alempaan divisioonaan. Mielenkiintoinen seikka on se, että alkuun jako vuodesta 1982, voitti vain kaksi ristiä - "Itä Bengal" ja "Mohun Bagan."