Urheilu ja FitnessOutdoor Sports

Olga Pyleva, Elämäkerta

Olga Pyleva - kotitalouksiin ampumahiihto, toistuva voittaja MM-6-maailmanmestari ja voitti kaksi kultamitalia olympialaisissa. Avioliiton solmimisen jälkeen, hän otti nimen puolison - Medvedtseva, mutta suurin osa oli voittanut olemalla pölyä.

Maastohiihto

Olga Pyleva syntyi Krasnojarsk alueella pikkukaupungissa Borodino, heinäkuussa 1975 alkaen. 10 vuotta, aloin vakavasti harrastaa urheilua, ja aluksi vain hiihto. Hän valmistui Academy of Physical Education Omsk.

Paljon mitalia voitti kilpailuissa juniorit, kahdesti tuli maailmanmestari rele, voitti yhden hopean ja kaksi pronssia yksittäisissä kilpailuissa nuorten MM-kisoissa. Hänen mentori oli ansaittu kouluttaja Neuvostoliiton Alexander Grushin.

Vuonna 1996 pölyisessä elämässä se tapahtuu merkittävä tapahtuma - syntymän tyttärensä Daria. Tulossa ulos äitiysloman hän päättää mennä ampumahiihto, Ski Racing liittyvät urheiluun.

ampumahiihto ura

Vuonna 2000 Olga Pyleva keskittyi ampumahiihto kilpailuihin. Muutamassa kuukausina on tullut yksi johtavista urheilijoiden maan.

Vuonna 1999/2000 kaudella, Olga totteli Pöly ampumahiihto palkintokorokkeelle.

Jo hänen kolmas kilpailu pikajuoksulla Ruhpolding, Saksassa, hän voitti pronssia. Loppuvaiheessa Venäjän Hanti-Mansijskissa taas suoriutui erittäin menestyksekkäästi debutantes. Ensimmäinen oli toinen sprintin jälkeen kolmanneksi pursuit race.

Tulosten mukaan kauden kesti 20 paikka. Tämä tulos on erityisen merkittävä ottaen huomioon, että vuoden ensimmäisellä puoliskolla kauden Olga Pyleva ei osallistunut.

Olympic menestys

Vuonna 2002 Pyleva jäseneksi Venäjän joukkue talviolympialaisissa Yhdysvaltain Salt Lake Cityssä. Ensimmäinen ohjelma oli henkilökohtaisessa kilpailussa. Ampumahiihtäjä Olga Pyleva oli varma rotuun, väittäen voitto, kolme ensimmäistä tulilinjalle kulunut ilman virhettä, mutta viimeinen kahdesti jäi seurauksena jäi ilman mitalia, mutta 4. sijalla.

5 sekuntia maalissa hän hävisi lanttu Magdalena Forsberg, joka myös jäi kahdesti viimeisellä rivillä, voittaja oli saksalainen Andrea Henkel.

Kruunu Dust Sprint jälleen, tällä kertaa ei ansaitsi mitalit. Slip telineeseen ja alhainen nopeus mennä etäisyys saa istua vain 8. sija. Voittaja - yksi edelleen saksalainen Kati Wilhelm - Pyleva myönsi yli minuutin.

Mutta älä anna periksi hiihtäjä Olga Pyleva, elämäkerta joka on muuttunut radikaalisti 16 helmikuu 2002. Hän tuli olympiavoittaja. Vaikka aluksi kaikki oli ei ruusuinen, etäisyys hän jätti 8. viiveellä yli minuutin ensimmäisenä ampumaradan tehnyt virheen.

Myöhemmin kuitenkin virheetön ammunta ja nopea hänelle mahdollisuuden murtautua johtajia. Viimeisellä kierroksella Pyleva meni Wilhelm. Noin 9,2 km Venäjän on vedetty eteenpäin 5 sekunnin lopulta onnistuen ylläpitämään tätä etua. Tänä päivänä hän sai ensimmäisen olympialaisten kultamitalin.

Mutta tämä menestys ei loppunut hiihtäjä olympialaisissa Yhdysvalloissa voitti myös pronssia joukkueessa rele. Pyleva käynnissä ensimmäisessä vaiheessa. Viestikapulan hänen kumppaninsa Galina Kukleva hän antoi sijoitus johtaja rodun. Kuitenkaan ollut mahdollista tallentaa ensinnäkin venäläisiä. Kukleva epäonnistui täysin telineeseen, tapahtuu kaksi vapaa alue, ja siirtää Viestinvaihto jo 7.. Svetlana Ishmuratova ja Albina Akhatova, joka pakeni myöhemmissä vaiheissa, koska ne voivat yrittänyt korjata tilannetta. Tämän seurauksena joukkue otti pronssia.

Vancouverin olympialaiset

Toinen kulta mitali yhdistetyn hiihtäjä Olga Pyleva, jonka valokuva koristaa kun kansi jokaisen sanomalehden, voitti kisoissa Vancouverissa. Kuitenkin vain onnistunut loistamaan joukkuejuoksussa. Releen.

Pyleva jo kantoi nimeä Medvedtseva, hän esiintyi kolmannessa vaiheessa. Urheilijat lavalla eteensä kaksi käytti vain kaksi ilmaista patruunat.

Olga otti osalta matkaa tarkasti ja hyvää vauhtia. Triumph päätti päivän Olga Zaitseva. Viimeistely kakkossijalla Ranskan joukkue yli 30 sekuntia. Pronssi meni Saksan joukkue.

Yhden askeleen päässä MM

Kaudella 2003/2004 Pyleva on ansaitusti pidetään yhtenä maailman johtajat ampumahiihto, kaikissa roduissa vahvistavat tätä asemaa.

Meneillään olevan kauden aikana, hän on voinut saada 6 voittoja MM-kisoissa. Kerrankin voitin henkilökohtaisessa kilpailussa ja massa alkaa ja kahdesti tulevat ja pursuit race Olga Pyleva. Kuvat urheilija mitaleilla kätensä alkoi näkyä yhä useammin. Meneillään olevan kauden aikana, se todella väittävät voitto maailmancupissa, mutta ei ylittämään tulosten norjalaiset Liv Grete Poiret häntä. Pyleva - toinen.

Seuraavalla kaudella sen tähtien kehitys jatkui. Mutta tällä kertaa Pyleva tuli vasta kolmas koko sijoitukset, menettää melkoisesti Saksan Kati Wilhelm. Yksi sen tärkeimmistä kilpailijoistaan. Voitto, kausi voitti ranskalainen Sandrin Bayi.

Olga Pyleva valmistunut uran ammattilaisurheilun 2010.