Urheilu ja kuntoiluUrheilukilpailu

Ekaterina Malysheva, venäläinen luistelija: elämäkerta ja urheiluura

Ekaterina Malysheva, jonka elämäkerta esitellään huomionne, on kuuluisa venäläinen luistelija. Urheilija osallistui olympiakisat, toistuvasti tuli palkinnon voittaja Venäjän mestaruuden.

Biografiset tiedot

Ekaterina Malysheva, jonka valokuva on esitelty tässä artikkelissa, syntyi tammikuussa 1987 Tšeljabinskissa. Koska varhainen tyttö oli innokas harrastamaan urheilua, niin vanhemmat hyväksyivät vierailun pikaluisteluun, jossa sprintin all-around-lahjakkuus paljasti täysin olympialaisten tulevan osanottajan.

Nuoresta ikaksesta Ekaterina Malysheva oli hyvin vakava koulutusprosessissa. Yhdessä sitkeys ja kyky, tämä alkoi tuoda ensimmäiset urheilulliset menestykset.

Urheiluuran alku

Juniorin MM-kisoissa vuonna 2004 17-vuotias venäläinen luistelija on viides ja vuosi myöhemmin - kahdeksas. Vuonna 2006 hän voitti kaikki hänen vertaisetsa Venäjän mestaruuskisassa klassisella all-aroundilla.

Ennen Torinon olympialaisia 18-vuotias Ekaterina Malysheva on tärkeässä maajoukkueessa. Sitten urheilija osallistuu ensimmäistä kertaa MM-kisoissa, näyttäen erinomaisia tuloksia hänen ikäihinsä. Malysheva oli edes ehdokaslistassa Turin-matkalla, mutta valmentajat eivät uskaltaneet näyttää nuoresta ja kokemattomasta luistelusta.

Tavoitteena - Vancouver

Turnauksen olympialaisiin pääsemättä Malysheva alkoi vakavasti valmistautua seuraaville kisoille. Hän harjoittaa aktiivisesti MM-kisoissa kolmella eri etäisyydellä: 1500, 1000 ja 500 metriä. Myös Catherine osallistui Euroopan mestaruuskilpailuihin, jossa hän oli parhaan parhaan naisurheilijan parissa. Mutta korkein saavutus tänä vuonna oli pronssi sprintissä, ei ole maajoukkuetta.

Seuraavan kauden aikana Ekaterina Malysheva vieraili MM-kisoissa, missä hänestä tuli sprintti kahdeksastoista. Urheilijan saavutuksista tulee huomioida yhdestoista sijalla sadan metrin jalkapallon maailmanmestaruuskisassa sekä venäläisen mestaruuden pronssimitali 500 metrin etäisyydellä.

Malyshevin esihyödyllinen kausi oli hyvin aktiivinen. Hän tuli taas kolmanneksi Venäjän mestaruuskilpailuilla puolen kilometrin etäisyydellä. Maailmanmestaruuden urheilija otti jälleen kahdeksastoista sijan ja Euroopan - viidestoista.

Olympiakausi kehittyi Catherine Malyshevalle varsin hyvin. Hänestä tuli kaksinainen voittaja Venäjän mestaruuskilpailuissa, ja hän voitti viidennen sijan myös sprintissä maailmanmestaruuskisoissa.

Vancouverissa Ekaterina Malysheva ajoi toivoa kilpailemaan olympialaisten mitaleista. Valitettavasti kilpailut eivät onnistuneet hänen puolestaan. 500 metrin matkalla Malysheva otti 24 paikkaa ja kilometrillä 27.

Pakkotyö ja kotiolympialaiset

Jälkeen-olympiakauden aikana Ekaterina Malysheva voitti jälleen Venäjän mestaruuden hopeamitalin 500 metrin kruunupisteessä. Kuitenkin pitkäaikaisen sairautensa vuoksi - lymfadeniitti - urheilija ei edes tarvitse lopettaa uransa.

Yhden vuoden tauon jälkeen Malysheva jatkuu esityksissään MM-kisoissa ja jälleen tulee Venäjän mestaruuden kahdesti voittajaksi. Hänen oli pakko kilpailla maailmanmestaruuskilpailuissa, mutta hänet jäi hänet päänvaurion vuoksi.

Kotipolumiin Malysheva valmisteli hyvin ahkerasti. Se tuli jälleen Venäjän mestaruuden 500-metrisestä merkistä. Sotšissa Catherine esiintyi myös hänen kruunupyyntöissään. Valitettavasti Venäjän pikaluistelua ei voitu kilpailla mitaleista - hän otti seitsemästoista sijan.

Huolimatta harjoittelun ja esitysten tiukasta aikataulusta Ekaterina Malysheva pystyi päättämään Uralin fyysisen kulttuurin yliopiston.

Urheilija ei jätä pikaluistelua. Hänen suunnitelmistaan on osallistuminen 2018 olympialaisiin Pyongyangissa.