Urheilu ja FitnessJalkapallo

Eremin Mihail Vasilevich - CSKA maalivahti. Elämäkerta Neuvostoliiton mestari

Valitettavasti tähän mennessä Venäjän pelaajat eivät ole tarpeeksi vahvoja ja high-end, ne eivät ole kysyntää johtava EM, joten jokainen nuori lahjakkuus kuuluu yhteisön suurta huomiota kaikille ystäville tätä urheilua. Sama tapahtui nuoren maalivahti Mihailom Ereminym, jota monet näyttivät esittää seuraajan suuren Lva Yashina. Mutta mikä oli kohtalo tämän soittimen? Valitettavasti se oli hyvin surullinen.

Eremin Mihail kuoli auto-onnettomuudessa vuonna jo hyvin varhaisessa vaiheessa, niin ei onnistu saavuttamaan korkeuksiin jalkapalloa, mutta sen eteen on uskomattoman tulevaisuudessa. Jos et ole kuullut tämän nuoren pelaaja yhdeksänkymmenvuotias ja vuosikymmenen alussa, niin kannattaa lukea tämä artikkeli. Se sisältää tietoa tästä lahjakas maalivahti, joka oli vasta alkamassa paljastaa lahjakkuus, kun hän oli ohittanut paha kohtalo. Eremin Mikhail jäi ikuisesti elää sydämissä sitkeä fanit TsSKA Moskova ja Venäjän jalkapallo.

Junioriseurat

Eremin Mihail Vasilevich syntyi 17. kesäkuuta 1968 kaupungin Zelenograd. Varhaisesta iästä poika alkoi pelata jalkapalloa ja oli koulutettu paikallisessa nuoriso-, mutta melko nopeasti hänen partiolaisia huomannut päässä pääkaupungista. Tämän seurauksena Michael tarjosi siirtyä Zelenograd Moskovaan, missä hän oli jo katsellut johtava seuran TsSKA Neuvostoliiton. Luonnollisesti Eremin oli tyytyväinen, se oli hieno tähän kehitykseen. Kun hän löysi itsensä Moskovassa Urheilukoulu, joka on johdolla CSKA pyrkineet osoittamaan kaikki on voitava nähdä ja tunnistaa hänen lahjakkuutta ja lupaava maalivahti, joka voi ihmeitä tulevaisuudessa. Eremin Mikhail on erinomainen suorituskyky, mutta ei heti hänen unelmansa. Hän oli äärimmäisen vaikea huipulle.

Varhainen ura TsSKA: 1986

Eremin Mihail Vasilevich - legenda Neuvostoliiton urheilua, mutta siitä tuli se ei ole välittömästi. Kun hän oli vuonna 1986 kahdeksantoista vuotias, on aika allekirjoittaa ammattilainen sopimuksen. Kaikki pelaajat, jotka ovat alaikäisiä, ovat seuran nuorten järjestelmän pohjalta sopimuksen. Hän vahvisti, että pelaaja oppii järjestelmän seuran, mutta se ei vielä ole osa hänen ammattilainen. Kun hän täyttää 18, seura päättää, lahjakas urheilija, ahkera, jos osoittautunut hyvin. Jos johto päättää, että pelaaja ansaitsee edistäminen, niin hänelle tarjotaan ammattilainen sopimuksen suuren palkan ja mahdollisuuden näyttää itsensä tärkein joukkue.

Zelenograd poika yritti parhaansa niin allekirjoitettu, jotka hän oli nähnyt, vaan paikka ytimessä se ei ole vielä loistanut. Jokainen näki, että lahjakas urheilija, mutta kukaan ei tule laittaa yksi tärkeimmistä kannat hyvin nuori ja tuntemattomia kenellekään Player. Siksi heidän esitystensä CSKA Eremin Mihail Vasilevich alkoi ottaa, missä hänen ensimmäinen kausi, hän vietti kymmenen ottelut korkeimmalla tasolla. Näyttää siltä, että se on aika vaihtaa, mutta ei. Seuran johto ei pitänyt että nuori pelaaja on valmis tullut tärkein maalivahti joukkue.

Toisen kauden kahtena: 1987

Jokainen tietää, että Michael Eremin - CSKA maalivahti, joka tuli legenda. Mutta vuonna 1987, tästä 19-vuotias poika, joka ei ole pelannut yhden pelin ensimmäinen joukkue, oli mahdotonta sanoa. Toisessa kausi, Mike on jo tullut tärkein maalivahti joukkueen CSKA toinen ja alkoi soittaa useammin, mutta pääasiassa hänen tiiminsä ei ole vielä tullut lähelle.

Luonnollisesti eduksi maalivahti se ei ole kulunut, niin päätettiin lähettää hänet toiseen näkyvästi Neuvostoliiton seuran Moskovassa "Spartak". Siellä hän joutui viettämään puoli kauden, jonka jälkeen hän oli palata CSKA. Joten, käy ilmi, että Mikhail Eremin, CSKA maalivahti oli maalivahti ja "Spartacus." Mutta mitä häntä odotti uuden klubin?

Siirtyminen "Spartacus": 1988

Eremin Mihail, urheilullinen elämä on yhteydessä TsSKA Moskova, löysi itsensä täysin uudessa ympäristössä. Onneksi hänen ei tarvinnut muuttaa toiseen kaupunkiin, sillä "Spartacus" on myös Moskovassa klubi. Tietenkään kukaan ei odottanut, että uusi paikka 20-vuotias poika Entrust paikan portilla ydinryhmän. Eremin taas tuli maalivahti kahtena, mutta tulokset ovat paljon parempia.

Kymmenessä otteluita "Spartacus", hän jäi kolme kertaa vähemmän palloja kuin kahdeksan peliä TsSKA. Johtajat Moskovan seuran näki, että maalivahti on melko vahva ja lupaava, joten lokakuussa 1988 Eremin pelasi ensimmäisen virallisen ottelun. Se oli peli Cup Neuvostoliiton jalkapalloliitto vastaan "Torpedo" Neftchi. Misha irtosi penkki jälkipuoliskolla ja ei menetä yksi tavoite. Ottelu päättyi tappion Moskovan "Spartak", mutta se oli inspiraation nuoria lahjakkuuksia.

Näin alkoi muodostamalla yksi merkittävimmistä Neuvostoliiton nuori maalivahdit, jonka nimi oli Eremin Mihail. Jalkapalloura tämän nero maalivahdin liiketoiminta oli vasta alussa, ja monet ovat ennustaneet suuri tulevaisuus.

Lopussa oleskelun "Spartacus": 1989

Eremin Mihail, kuvia, jotka ovat aloittaneet näkyä monissa lajeissa painoksissa Neuvostoliiton vuonna jäljellä kaksi ottelua Cup Neuvostoliiton jalkapalloliitto on jo pelannut täyttä 90 minuuttia, korvaa Liettuan maalivahti Gintaras Staučė. Ensimmäinen ottelu oli Moskovan "Torpedo", eikä hän ollut miellyttävin Michael. Jo 22 minuuttia oli seuraamus "Spartacus" portteja, että urheilija ei voi heijastaa, ja 57 minuutin pisteytettiin toinen tavoite. Tämän seurauksena "Spartacus" menetetty 1: 2, mutta toinen peli osoittautui Eremina paljon onnistuneita.

Vuonna kohtaaminen Moskova "Dynamo" nuori maalivahti osoitti hänen paras puoli ja ei menetä yksi tavoite, kun hänen joukkuetoverinsa onnistui pisteet. "Spartacus" voitti kauan odotettu voitto. Tämä peli oli viimeinen varten Eremina vuonna "Spartacus", koska se odotti voittoisan palata takaisin alkuperäiseen seuran TsSKA.

Paluu CSKA: 1989

Kun keväällä 1989 nuorten maalivahti palasi sijainnin heidän kotijoukkue, se on tervehti lämpimästi. Ja edistystä urheilu oli ilmeinen. Mikhail Eremin, jonka elämäkerta on kehitetty CSKA eivät ole olleet paras tapa, sai välittömästi paikan tyvestä. Ja tämän mahdollisuuden lahjakas pelaaja kesti yli onnistunut. Hän pelasi 18 pelejä, kun taas seisoi ensin viisi suoraa ottelua nollaan.

Hän jäi ensimmäisen kerran vasta pelin "Kairat" Alma-Ata, jossa TsSKA hävisi 1: 2. Mutta vaikka onnistunut suorituskyky toinen maalivahti ei auttanut seuran 1989 kiivetä lavalle Championship Neuvostoliiton. Sama koskee Cup Neuvostoliiton, jossa seura pitkään ja varmasti mene menestykseen, pelaajan matkalla "Kapaz", "Falcon" ja "Dnepr". Mutta ottelu oli ratkaiseva kanssa Volgograd "Roottori".

Vakavat yhteenotto moskovalaisten vielä menetetty 2: 3, lentoonlähtöä jo 1/8 finaalissa. Vaikka Korneev ja sijoitettiin ensimmäisen maalin, jota seurasi kolme vasteet pallon ja toinen maali 84 minuuttia Broshin ei voinut tallentaa tilanteen. Joka tapauksessa paras puoli näkyi Mikhail Eremin: in 22 liigan peleissä hän on jäänyt vain kymmenen tavoitteita. Mutta jos Cupissa hän ei mene paras tapa, ja neljä peliä hän otti pallon verkon seitsemän kertaa (lähes puolet heistä urheilija jäi viimeinen ottelu "Roottori"). Ensi kaudella oli melkein tähti Eremina, ja koko joukkue.

Taistelussa mestaruudesta: 1990

Luonnollisesti peli kuin tämä paikka tärkein maalivahti heti sai Mikhail Eremin. CSKA löysivät nero, ja nyt seura toivoi hänen ei kauan miettiä kuka tapahtuu portissa. Uusi kausi 15 ottelut Eremin jäi 13 maalia, mikä oli erittäin hyvä tulos. Jos CSKA pärjäsi hieman paremmin, klubi voi voittaa mestaruuden. Se olisi ensimmäinen otsikko Michael, mutta TsSKA päättyi otsikko rodun on vasta toisella sijalla.

On syytä huomata mielenkiintoinen ottelu Cup CSKA tavata "Roottori". On mielenkiintoista, että CSKA pystyivät kostaa viime vuoden tappion Cupissa. CSKA voitti tuloksella 1: 0 kiitos osittain siitä, että Eremin torjutuksi hänen ensimmäinen rangaistus uransa.

Mitä Cup Neuvostoliiton siellä Eremin auttanut hänen joukkuetoverinsa päästä välieriin, jossa valitettavasti seura menetti Kiovan "Dynamo" tuloksella 2: 4. Niinpä 1990 oli vuosi TsSKA Moskova otsikolla "aina toinen". Mutta tämä ei ole loppu, koska seuraavana vuonna, armeijan joukkue pystyivät saavuttamaan uskomattomia tuloksia.

Youth EM: 1990

Ennen kuin tarkastellaan onnistumiset CSKA 1991 vuotta, on tarpeen kiinnittää huomiota siihen, että 21-vuotias maalivahti oli tuolloin vielä puolustavan värit ja nuorten maajoukkueen Neuvostoliiton kansallisten jalkapalloliittojen ja yhdessä muiden nuorten lahjakkuuksien voisi tuoda joukkueen voittoon 1990 European Youth Championships. Se oli merkittävä saavutus, koska tärkein maajoukkue ei ole voittanut suuren pokaalin vuodesta 1960. Siksi jopa nuorten turnauksen voitto antoi toivoa, että tämä sukupolvi nuoria kykyjä kasvamaan ja tullut selkäranka uuden, tehokkaamman joukkue. Kuitenkin tämä saavutus on silti kalpenee ennen mitä Eremin saavutettiin vuonna 1991, koska se oli ilmiömäinen tuloksen.

Täydellinen menestys: 1991

Vuonna 1991 nuori maalivahti oli edelleen tärkein TsSKA, joten voimme turvallisesti sanoa, että urheilija on tuonut paljon kerhoon, joka pääsi vihdoin saavuttaa mestaruus vaikeassa taistelussa. Perusteella Eremin CSKA onnistui lähes ole aikaa ei menetettäisi. Poikkeuksena oli ottelun entisen seuran maalivahti Moskova "Spartak", jossa Michael jäi kaksi vastattu tavoitteita. Mutta muuten maalivahti itsensä ja koko joukkue toimi täydellisesti.

19 kesäkuu 1991 kävi ilmi, että Mikhail Eremin - mestari Neuvostoliiton. Se oli silloin, että tuottava piirtää Kiev "Dynamo" asetuspisteen MM, joka jätettiin CSKA. Mutta tämä ei ole kaikki mitä tarvitaan kertomaan, jos pidämme tänä vuonna Michael TsSKA. Se, että voitto mestaruuden ollut ainoa - armeijan seura on onnistunut voittamaan toisen suuren palkinto, Cup Neuvostoliiton.

¼ lopullinen seuran otettiin hyvin vahva vastustaja - Minsk "Dynamo". Mutta tulos oli hämmästyttävä - CSKA, joka on nousussa, Minskin asukkaille voitti tuloksella 4: 1, ja Eremin tässä ottelussa ei menetä yhden pallon. Sen tilalle oli varalla maalivahti Guteyev, jolloin oli tavoite arvovaltaa CSKA tavoite. Vuonna välierässä vastustaja oli vielä kauheampaa - se oli Moskovan seuran "Lokomotiv", joka tuolloin pidettiin yhtenä vahvimmista koko Neuvostoliitossa.

Jälleen CSKA osoitti, että 1991 on yksinkertaisesti pakko tulla armeijan. Kolme vastaamattomat tavoitteet pisteytettiin in "veturi" portti, ja seura Eremina meni finaaliin, jossa hän odotti Moskova "Torpedo". Lopullinen ottelu, joka pidettiin 23 kesäkuu 1991, osoittautui, että armeija ei ole niin yksinkertaista ja suoraviivaista kuin kahden edellisen. Ensimmäinen puoli oli goalless, mutta 43 minuuttia Tishkov CSKA sijoitettiin tavoite pukuhuoneessa. Ja jos puoli ja päättyi, tulos ottelun olisi voinut olla erilainen. Mutta 45 minuuttia Korneev tasoittuu, ja toinen puoli alkoi puhtaalta pöydältä. Korneev toisti menestystä 67 minuutin, mutta 75. saman Tishkov -tasoitusmaalin palauttaa status quo. Se oli vain 80 minuuttia, kymmenen minuuttia ennen loppua Sergeev toi joukkueensa johtoon tarjoamalla CSKA voitto Cup.

Tämä päivä tulee olemaan uskomattoman onnellinen, koska CSKA ovat antaneet kaksinkertainen mestari, voittaa vain kaksi pokaaleja. Mutta iloinen tapahtuma varjosti tapaus, joka sattui myöhemmin illalla.

Esitykset maajoukkueen

Ennen kuin puhumme mitä päivä varjostivat 23 päivänä kesäkuuta 1991 on tarpeen tarkastella esityksiä Eremina maajoukkueen. Tiedät jo, että hän voitti European Youth Championship, mutta hän voisi, jos hän saavuttaa jotain tärkein joukkue Neuvostoliiton. Valitettavasti urheilija oli liian nuori, joten en voinut kilpailla enemmän vaikuttava maalivahdit. Hänen lyhyen uransa, Michael käytti vain kaksi ystävyysotteluja paidan maajoukkueen.

Ensimmäinen oli elokuun lopussa 1990 - kun Neuvostoliiton joukkue tapasi joukkue Romanian. Eremin, joka oli silloin vain 22 vuotias, oli avauskokoonpanoon. Mutta 13. minuutilla maalivahti Michael oli rangaistus, joka on varmasti tajusi Lacatus. Neuvostoliiton maajoukkue pitkään yrittää saada edes, mutta ei koskaan pystyi - se johti vain siihen, että 64 minuutin Eremin jäi toinen tavoite jo vuoteen Lupescu. Vain 71 minuutin Mickle saattaa osua portit Romanian maalivahti puutaulun. Ottelu päättyi tappioon Neuvostoliiton maajoukkueen kanssa pisteet 1: 2.

Toinen peli, joka oli mahdollisuus osallistua Eremin, pidettiin lokakuussa saman vuonna 1990. Sitten vihollinen joukkue tuli israelilaisia. Michael aloitti ottelun penkillä, jossa katseli kolmas minuutti Juran sijoitettiin ensimmäisen maalin vastaan Israelin joukkue, ja 19. menestyksen Vahvistettu Litovchenko. 70 minuutin Eremin irtosi penkki, joka mahdollistaa pelin loppuun seisovan Cherchesovu portille, ja kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, hän oli tilalla portin kiinni. 80 minuuttia oli sijoitettiin Kolmas tavoite, tekijä, joka oli jälleen Juran, ja toinen (viimeinen) Eremina ottelun maajoukkueessa oli onnistunut. Valitettavasti kolmannen kerran käyttää T-paitaa Neuvostoliiton joukkue nuori pelaaja ei onninen.

traaginen kuolema

Seitsemästoista päivänä kesäkuuta 1991 Mikhail Eremin, saavutuksia jotka tuolloin olivat vielä melko vähän, juhli kahdeskymmeneskolmas syntymäpäivä. Kaksi päivää myöhemmin hän oli pelata Kiovan "Dynamo", jonka jälkeen tuli tietoon, että CSKA - uusi mestari Neuvostoliiton. Tällä kertaa seuran onnistunut voittamaan kultaa, ei hopeaa, koska se oli edellisenä vuonna. Moskovalainen "Torpedo" hakattiin lopullisessa Neuvostoliiton Cupin toisensa jälkeen neljä päivää. Se oli todellinen riemuvoitto koko seuran ja nuorten maalivahti erityisesti. Ja juhla olisi hyvin pitkä, jos niitä ei lähes välittömästi keskeytynyt suru.

24. kesäkuuta Michael yhdessä hänen ystävänsä auton kotiin uskomaton voitto TsSKA Moskova Neuvostoliitossa Cupissa. Kaikki oli hyvin, Eremin oli matkustajan paikalla, kun hänen ystävänsä ajoi. Ei ollut merkkejä ongelmia, mutta yhtäkkiä auto räjähtää rengas. Kuljettaja menetti, auto annetaan osaksi vastaantulevan kaistalle, jossa oli kauhea törmäys bussi, joka lopetti lupaavan Mikhail Eremin.

Auto-onnettomuudessa valitettavasti menettänyt häntä paitsi loistava tulevaisuus isossa jalkapallon lisäksi myös elämän. Michael vietiin sairaalaan, jossa hän pysyi koomassa noin viikon, ja sitten hän kuoli vammoihinsa 30 kesäkuu 1991. Lääkärit kertoivat, että selviytymismahdollisuuksia hänelle valitettavasti ollut - vammat olivat liian vaikeita.