Urheilu ja FitnessJalkapallo

Pikku Wales - tämä on suuri voitto. Tarina yksi ryhmä

Pieni vuoristoinen maa Wales - on voimakas osa Yhdistyneen kuningaskunnan. Mutta Walesin itse vuosittain yhä kauemmaksi vaikutusalueelle Britannian politiikan julkisessa elämässä ja kulttuurissa. Tämä pieni maa, jonka väkiluku on hieman yli 3 miljoonaa ihmistä sai maailmanlaajuista mainetta, kun jalkapallon Euroopan mestaruuden vuonna 2016. Ottelu Portugali - Wales näytti, liioittelematta koko maassa.

Welsh jalkapalloilijoiden maajoukkueen olivat tervetullut kansallisia sankareita, eikä ihme, sillä nämä rohkeat ihmiset onnistuivat osoittamaan maailmalle, että valta ei ole kilometrien määrä neliö, jotka kuuluvat maan eikä väestössä. Se on rohkeutta ja sitkeyttä ovat tunnusomaisia piirteitä Walesin jalkapallomaajoukkue.

Historia Walesin jalkapallo

Wales - tämä on yksi vanhimmista jalkapallon voimat Vanhan maailman. Hänen ensimmäinen ottelu joukkueen tämän maan järjestettiin vuonna 1876 vastaan Skotlannissa ja menetti sen pistemäärällä 0: 4.

Welsh vaikka on erinomaiset fyysiset ominaisuudet, he eivät koskaan vahvoja yksittäisissä taitoja. Kaikki niiden menestys joukkueena ovat perustuneet laadun joukkuepeliä ja tarkkaa noudattamista ohjeita valmennustehtäviin.

On totta, että erityisiä saavutuksia Walesin maajoukkueen voinut ylpeillä. Vasta 2016 - vuosi leimasi tähti, jonka nimi Walesissa. Tämä tapahtuma vain räjähti jalkapallon ja oli otsikoitu monille eurooppalaista joukkuetta täytenä yllätyksenä.

karsintakierros

Ensimmäistä kertaa sitten 1958, Walesin tiensä finaaliin EM. Ryhmäsi, he ottivat toiseksi, heti Belgian joukkue, vaikka henkilökohtaisia tapaamisia kertoimet olivat sivussa Walesin.

Matkalla finaaliin EM vastaan Wales jätti kauas taakseen tällaisia ryhmiä kuten joukkueita Israelin, Bosnia ja Hertsegovina, Kypros ja Andorra. Koko jakson karsintoja Welsh myönsi vain 4 maalia, joka luonnehtii niitä joukkueena, joka pystyy puolustautumaan tehokkaasti. A 7 tavoitteet Bale (yhteensä ne sijoitettiin 11) johti joukkueen lopulliseen hyvän maaliero ja maaleja.

Lohkovaihe: Final Stage

Hänen ensimmäinen ottelu osastoilla Series Ryhmä Chris Coleman vietti maajoukkueen Slovakia. Vaikka maajoukkueen Slovakian eikä suosituimpien joukossa turnauksen aliarvioida vastustajat ei. Jo vuonna 11. minuutti ottelun, se oli Garet Beyl avasi pisteytyksen ja johti joukkueensa johtoon. Slovakeilla kesti 50 minuuttia tasoittaa. Mutta jalkapallo onnea että päivä oli selvästi sivussa Walesin, ja jo 81: nnen minuutin maaliin Robsonin-Kanu johti maajoukkueen Walesin eteenpäin. Tämä voittoisa pisteet he ovat onnistuneet pitämään loppuun asti ottelun, ja tiensä EM Walesin jatkui, joilla varat 3 pistettä.

Seuraava ottelu Wales - Englanti päättyi voittoon Englanti. Ja tämä siitä huolimatta, että ensimmäinen Walesin sijoitettiin. Virittäminen tässä ottelussa, Englannin pelaajat ovat tietoisia siitä, että Wales - tämä on erittäin kunnianhimoinen joukkue, joka tosin ei ole "tähti" rakenne, kuten Englanti, mutta taistelee viimeiseen minuuttia oli pelattu. Daniel ainoa tavoite vuonna 92. minuutti ottelun säästää enemmän Englanti joukkue menettää pisteitä.

Ja ehkä silmiinpistävin peli, jonka hallussa Walesin joukkue lohkovaiheessa, oli ottelun Venäjää vastaan. Welsh jälleen kerran osoittanut, että he tulivat tähän turnaukseen voittaa. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla peli Bale ja yhtiö 9 kertaa jakaa porttilevyn Venäjän joukkue. 2 lakko päättyi maaliin, ja toinen Walesin sijoitettiin tavoite jälkipuoliskolla. Kaksi vakuuttavaa voittoa ansiosta Wales mennä 1/8 mestaruuden.

Voittoisa marssi

Sillä ottelussa Pohjois-Irlannin ja Walesin joukkue on tullut suosikki. Mutta osastoilla O'Neill tutki taktiikka Walesin joukkue ja ei antanut paljon tilaa hyökätä. Vain kiitos oman maalin Pohjois-Irlannissa pelaaja Chris Coleman joukkue eteni puolivälieriin, jossa he olivat taas odottavat vastustajia karsintaan - Belgian maajoukkueen.

Ottelu Wales - Belgia oli valtava pettymys Belgian faneille. Tämä tähti, joka kerättiin belgialaiset, oli lähes olematon joukkueen turnauksen. Belgialainen valmentajana Marc Wilmots ei voi auttaa heidän osastoilla, kun he vetivät pois yksi toisensa jälkeen pallot silmän portin. Yli vakuuttava voitto Walesin 3: 1 tuli tunne EM.

Ronaldo vastaan Bale?

Välieriin luvannut olla mielenkiintoinen. Ottelu Portugali - Wales pidettiin paljon tukea faneja molemmista joukkueista. Lehdistö puhuttu tämän pelin kaksintaisteluun Bale ja Ronaldo, vaikka tietysti riippuu siitä, miten kukin joukkueet voivat tulla ja tehdä typeriä virheitä.

Mikä voisi vastustaa Portugalin pelaajia Walesin maajoukkueessa? Slurred peli lohkovaiheessa (3 tasapeliä), voiton kilpailijat jatkoajalla tai seurauksena rangaistuksen vastaan kirkkaan ja dynaamisen pelin Bale ja hänen toverinsa.

Mutta Walesin tarina on ohi tässä ottelussa, jonka he menettivät kanssa pisteet 0: 2. Huolimatta tappion, kotimaassakin jalkapalloilijoiden toivotettiin kuin todellisia sankareita, jotka ovat avanneet ympäri maailmaa melko pieni maa toisella puolella.