Urheilu ja FitnessVesiurheilu

Tompson Dzhenni - tähti maailman uinti

Uima - hämmästyttävä ulkoilumuoto päivittäin avaa uusia mestareita, ihmiset poikkeuksellisten kykyjä. Osa heistä tulee ennemmin tai myöhemmin tullut legenda, koska hänen lukuisia saavutuksia. Yksi näistä urheilijat - Velikaya Dzhenni Beth Thompson, elämästä ja saavutuksia joita käsitellään tässä artikkelissa.

Käynnistä urheilun ura

Tulevaisuus toistuva mestari arvostetun turnauksen, joka tapahtuu vain kerran neljässä vuodessa - olympialaisiin, syntyi hyvin pieni amerikkalainen kaupunki Danvers (väestö kunnan on noin 30000 henkilöä).

26.2.1973 vuonna - syntymäaika urheilijoiden Thompson. Jennyn lapsuus oli hyvin aktiivinen lapsi, joten hänen vanhempansa huomaamatta energiaa ja taipumus tyttöjen urheiluun, antoi sen seuran "Sidardeyl" takaisin Floridassa. Jennifer työskenteli siellä seitsemän kohteeseen kaksitoista vuotta alle valmentaja Nancy Brennan.

Kun tuli ensimmäinen merkittävä tulos nuorten Thompson? Jenny 1987, voitti kaksi mitalia Pan American Games, "kulta" 50m ryömiä ja "pronssi" ajan hermolla 100m vapaauinnissa.

Nämä onnistumiset ovat tunnistaneet erikoistumista urheilijoiden: hän alkoi kilpailla muiden urheilijoiden krooli ja perhonen.

saavutukset

Amerikkalainen uimari Dzhenni Tompson uransa aikana voittanut luultavasti kaikenlaisia mitalit ja otsikot. On huomattava, että keskeiset tulokset, mikä toi hänelle lukuisia olympiamitaleja, urheilija oli osa releen joukkuetta. Yksittäisissä kilpailussa hän voitti paljon vähemmän.

Kun "urheilun suuren saavutuksia," ensimmäinen menestys oli vuoden 1992 olympialaisissa Barcelonassa, missä releen 4 x 100 m sekauinti rele ryömiä ja 4 x 100 m voittoon maajoukkueen tuotiin Thompson. Jenny näitä kilpailuja erottaa kuin "hopea" on sata metriä ryömiä.

Neljä vuotta myöhemmin vastaava tapahtuma, mutta Atlantassa, urheilija voitti kolme "kulta", ja kaikki releen eri etäisyyksillä. On huomattava, että uimari koko uransa suoritetaan lyhyillä matkoilla (50-200 m).

Olympialaiset Sydneyssä vuonna 2000 oli erityisen onnistunut amerikkalainen. Säästöpossu sen saavutukset ovat täynnä kolme kultamitalia rele, sekä "pronssi" on sadan metrin ryömiä.

Viimeinen olympialaiset, johon osallistui J. Thompson, pidettiin Athens. Siellä urheilija onnistunut voittamaan kaksi hopeaa, ja taas osana viestissä.

Sen lisäksi voittoisa esiintymisiä arvokisoissa neljän vuoden Jennifer tuli 18 kertaa maailmanmestari 11 kertaa, hän onnistui voittamaan ns "lyhytkurssi" ja 7 kertaa - 50 metrin allasta.

Samaan hengenvetoon kanssa "legendoja"

Dzhenni Tompson, jonka kuva kiersi kaikki tiedotusvälineet jälkeen lukuisia mitaleita eri suuria turnauksia, pidetään yhtenä kaikkein koristeltu urheilijat historian olympialaisiin. Hänen possu kaksitoista palkinnot: kahdeksan - "korkeimmalle", 3 "hopea" ja 1 pronssi.

Moderni historia tuntee arvostetuin turnaus kaikkiaan 11 urheilijaa, joista tuli Mestarien yli kahdeksan kertaa. Kuka määrää kultamitalia ennen Thompson? Jenny tässä arvoisan luettelossa sijoittui yhdeksänneksi. Se ennen niin paljon urheilijoita kuten Maykl Felps (14 kertaa voittaja olympialaisten), kuuluisa voimistelija Larisa Latynina (10-kertaa mestari), Paavo Nurmi (Suomi juoksija, kaikkein nimeltään urheilija, 9-voittaja olympialaisten), uimari Mark Spitz ( sama määrä voittoja, mutta vähemmän hopeamitalia olympialaisten), Karl Lyuis (9 kultamitalia, 1 hopea), hiihtäjä Syntynyt Deli (8 kultamitalia), Saksan Birgit Fischer (8-kertaa mestari) ja urheilu voimistelija Sava Cato, joka tuli eniten koristeltu Aasian ajaksi olympialaiset (8 mitaleista).

voittavan Kodinkoneet

Dzhenni Tompson ei kyennyt osoittamaan hyviä tuloksia ilman jatkuvaa työtä tekniikka perhonen ja kanin. Bill Boomer, valmentaja toimii urheilijan, paljastaa joitakin salaisuuksia, jotka auttavat legendaarinen uimari tekemään liikkeitä nopeammin ja tehokkaampia aivohalvauksia.

Hänen mukaansa ensimmäinen asia kannattaa kiinnittää huomiota - tämä hengitys. Sen pitäisi olla osa liikettä, rikkomatta rytmiä, jossa keho toimii. Seuraava kohta - luominen pulssin, joka mahdollistaa jokaisen iskun matkustaa pitkiä matkoja. Kolmas näkökohta - korostetaan käsien ja vartalon. Se johtuu niiden tärkein työ tehdään, ja jalat vain auttaa.

Elämän päätyttyä uran

Dzhenni Tompson pian Ateenan olympialaisissa valmis esiintymään ammattilaistasolla. Monet otsikoitu urheilijat tulevat valmentajat, mutta Yhdysvaltain on valinnut toisen tien. Hän vuonna 2006 sai lääketieteellinen tutkinto ja on siitä lähtien toiminut Bostonissa nukutuslääkäri. Monipuolisuuden mestari todellakaan voi vain hämmästellä.