Olga Govortsova: biografia ja tennis uran

Ensimmäinen maininta tennis löydettiin 11-luvulla jKr. e., mitä oli tuolloin vielä synnytti juurikaan muistuta modernia tennistä. Sitten tennis sai moderni attribuutteja: pallot, verkot, mailat. Mutta kuten kaikki urheilu, se on evoluution on hankkinut kaiken, mitä se on tänään läsnä. Tennis suosio ja levisi joka puolelle maailmaa. Ja vuonna 1896, on kesäolympialaiset, urheilun kilpailee ohjelmassa. Nykyään se on yksi kehittyneiden urheilun maailmassa, joka tietenkin on omat sankareita. Esimerkiksi Monica Seles, Maria Sharapova, Steffi Graf - urheilijat, jotka ovat jo tehneet nimeä itselleen, ja ne tunnetaan kaikkialla maailmassa. Mutta se ei jää jälkeen vanhempiaan, ja tämän päivän nuoret: Gavrilova Darya, Govortsova Olga ja Belinda Bencic. Nykyään tarkemmin keskitymme Valko-Venäjän urheilijan Olga Govortsova.

lapsuus

Asuvien Pinsk (Neuvostoliitossa, nyt Valko-Venäjä) Govortsova perheen 23 elokuu 1988 tapahtui iloinen tapahtuma: tytär Olga syntyi. Vanhemmille, Olga, Tatiana ja Andrew, hän on ainoa tytär perheessä, mutta niillä on myös kaksi poikaa - Alexander ja Ilya. Vanhemmat huolehtivat tyttö ja 6-vuotiaana päätti tuoda hänet urheilua. Niiden valinta osui tennis - niin he tietämättään, määritetty kohtalo tyttärensä.

nuoret

Jo 14-vuotiaana Olga alkoi puhumaan turnauksia. Ensimmäinen näistä oli kansainvälisen ITF turnauksen. Osallistuttuaan kilpailuun samana vuonna Govortsova Olga tuli voittaja Orange Bowl. Tätä seurasi ensimmäinen voitto ITF turnauksen nelinpelissä, pidettiin Ramat Hasharon (Israel). Govortsova Olga toiminut rinnalla Victoria Azarenka. Samaan turnauksen Olga menee loppuvaiheessa yhden vastuuvapauden. Seuraavana vuonna pari Azarenka-Govortsova voitti Wimbledonissa.

aikuinen ura

Vuoteen 2007 mennessä tennismaailman alkanut saada suosio nimi Govortsova Olga. Tennis tyttöjen sitten tuli virstanpylväs elämässä, ja Valko-Venäjän urheilija, on voittanut monta tärkeää turnausta nuoruudessaan, päätti jatkaa uraansa aikuisten tennistä.

Vuonna 2007 Olga ansiosta voittoon singleä ITF turnauksen joutuu top-50 parasta tennispelaajat yhteen luokkaan.

Vuonna 2008 Olga saavutti WTA turnauksen. Semifinaali SVOL Govortsova 18th arvioidun Israelin Shahar Peer. Valko selviytymään israelilaisen ja saavuttanut viimeisen, mutta Olga oli pettynyt. Voitto pois hänen Lindsay Davenport. Muutamaa viikkoa myöhemmin Olga Govortsova osallistui WTA kaksinkertaistaa turnauksen järjestetään Charleston. Pari hänen sitten oli romanialainen urheilija Edina Gallovits. 1/4 Edina Olga ja voitti pari Kveta Peschke - Rennes Stubbs ja eteni välieriin. 1/2 finaalissa toi duo Govortsova-Gallovits parilla Cara Black - Liezel Huber. Tässä kilpailussa, onnea oli sivussa valkovenäläisen-Romanian joukkue. Finaalissa Olga Govortsova menettänyt toverini Katarina Srebotnik ja Ai Sugiyama.

Neljän viikon kuluttua, Olga Govortsova otti kaksinkertaistuu WTA turnauksessa. Yritys oli Valko Amerikan Jill Kraybs. Pari saavutti finaalipaikan ja voitti.

Pekingin olympialaisissa Olga Govortsova otti 35. paikka maailmassa ranking. Kaksinpelissä Olga hävisi ensimmäisellä kierroksella jäljittelemätön Serene Uilyams. Kaksinkertaistuu Valko parin Govortsova-Kustova saavutti toisen kierroksen, menettää Ukrainan sisaret Bondarenko.

lipunmyyntijärjestelyjä

Vuosi 2009 oli Govortsova rikas pokaalit kaksinkertaistuu WTA vastuuvapauden. Klo turnauksen Guangzhoussa ja Tashkentissa Olga oli 2 mestaruuskilpailuissa WTA. Loppukilpailussa kaksinpelissä oli Kremlin Cup 2009, jossa jonka viimeinen, Olga Gvortsova hävisi urheilija Italian Francheske Skyavone.

Vuosien 2010 ja 2015, Olga vain kahdesti pääsi finaaliin turnauksen sponsoroima WTA. Hänen paras tulos singleä tänä aikana oli vapauttaa 4. kierros turnauksen "Grand Slam", joka pidettiin Wimbledonissa. Turnauksen valkovenäläisen keksi 122: nnen paikka maailmassa sinkkuja ranking.

Kaksinkertaistuu tänä aikana, hän oli 8 turnausta WTA. Ja vielä 5 kertaa duetto Govortsova pääsi finaaliin. Vuonna 2010 oli voitettu Open Championship Kiinassa. Govortsova kumppani tuli Kiinan Zhuang Tszyazhun. Vuonna 2011 Olga otti 24. maailman ranking nelinpelissä. Tämä saavutus oli paras uransa. Myös tänä vuonna, muistan joukkueen Valko johon kuului Govortsova, tuotoksen II maailmansodan Fed Cupin ryhmään. Kuitenkin seuraavana vuonna joukkue menetti johtoasemansa. Vuonna 2015 duetto Azarenka Govortsova voittamalla play-off voittaa Japanin pari palasi joukkueen johtoon.